Järfälla

Svetsarvägen 7, 8tr, Kallhäll

1 795 000 KR

1 Rok

39.2 Kvm

2 670 kr/mån

Våning 8 av 8

Nu erbjuds denna fantastiska bostad högst upp i byggnaden, med en magnifik utsikt över Mälaren! Här kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll på den härliga balkongen. Med välplanerade kvadratmeter och fina materialval erbjuder denna bostad en otrolig boendemiljö. Föreningen är väldigt lågt belånad och äger marken, vilket ger en trygg och stabil ekonomisk grund. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande rymlig hall med goda möjligheter att hänga av sig sina ytterkläder och skor. De generösa garderoberna med spegeldörrar erbjuder utmärkt förvaring och gör det lätt att hålla ordning. Dessutom finns en extra garderob i hallen, perfekt som linneskåp eller för ytterligare förvaring. Bostaden har genomgående trägolv och väggarna är målade i en ljus fräsch kulör. 

Allrum med sovdel
Rymligt och trivsamt allrum med en mysig sovdel som rymmer en dubbelsäng och önskad möblering. I detta rum finns gott om utrymme för en bekväm soffgrupp och TV. Balkongen är lättillgänglig från allrummet och erbjuder en magnifik utsikt över vattnet.

Balkong
Fantastisk inglasad balkong med en panoramavy utöver det vanliga. Från denna balkong sträcker sig blicken ut över vattnet, vilket ger möjlighet att njuta av spektakulära solnedgångar. Här är det trevligt att slå sig ner och avnjuta sitt morgonkaffe. 

Kök med matplats 
Elegant och ljust kök med en generös matplats som rymmer en stor matgrupp. Köket är smakfullt inrett och har utmärkt förvaringsutrymme för köksredskap, samt tillräckligt med arbetsyta för matlagning och bakning. Det är fullt utrustat med alla bekvämligheter som behövs för en bekväm vardag såsom kyl och frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt ovanför. Här kan man njuta av sina måltider med en underbar utsikt över vattnet, vilket ger en extra touch av njutning till matupplevelsen. 

Badrum
Modernt helkaklat badrum utrustat med alla bekvämligheter såsom WC, tvättmaskin, dusch med ihopfällbara glasdörrar, handfat med kommod samt spegelskåp ovan. Badrummet erbjuder bra förvaring för exempelvis hygienartiklar. 
Övrigt
Bostaden har genomgått en renovering av ytskikten, med väggarna målade i en stilren ljus kulör som ger en fräsch och modern atmosfär. Köksluckorna har fått en uppfräschning genom sprutmålning, och golvet har behandlats med ny olja för att ge det en ny och fräsch känsla. Kranar och dusch har bytts ut till nya, vilket ger en känsla av både stil och funktionell modernitet.

Förutom dessa förbättringar har flera andra uppgraderingar gjorts i bostaden för att öka dess komfort och funktionalitet. Balkongen har fått en inglasning, vilket gör den användbar året om och skapar en extra yta för avkoppling och socialt umgänge. I badrummet har golvvärme installerats för att skapa en behaglig temperatur och öka komforten, och golvet har fått en snygg finish med notat ekgolv. Dessutom har el- och vatteninstallationer dragits in för att möjliggöra användning av tvätt- och diskmaskin, vilket gör vardagslivet mer praktiskt och bekvämt. Med en helt ny mikrovågsugn i köket är bostaden nu komplett med moderna bekvämligheter för ett trivsamt boende.

Förening

Allmänt om föreningen
HSB BRF Svetsaren i Järfälla är en äkta bostadsrättsförening i Järfälla som äger 3 fastigheter med 296 bostäder. Föreningen bildades i början av 1960-talet. På sjösidan finns badmintonplan, boulebana, lekplatser för barnen och ett antal grillplatser. Fastigheten har underhållits kontinuerligt. Föreningen äger marken. 

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
2023 Byte av termostatventiler
2023 Stamspolning och filmning
2018 Ombyggnation av Svetsarvägen 7:s lokal till två bostadsrätter
2017 Installation av bergvärme
2013/14 Byte av elsystem
2012 Ny fasad och utbyggda balkonger

2011 Fasad- och balkongrenovering
2005 Relining av stammar
2000 Installation av bredband
1984 Fönsterbyte

Planerade renoveringar
Föreningen har inga större renoveringar planerade i dagsläget. Nedan är renoveringar som utförs enligt underhållsplan om behovet finns;
2025 Renovering av hissar och trappuppgångar
2025 Renovering av 15:s och 19:s lokaler
2025 Maskinbyte i tvättstugan
2026 Målning av balkonggolvens undersidor
2027 Målning av betongfasad på sjösidan

Gemensamma utrymmen
Föreningen har två lokaler som de boende kan låna för fest, möten eller andra aktiviteter samt cykelrum i anslutning till porten. 

Mer info om lokaler finner ni i länken nedan;
https://www.hsb.se/stockholm/brf/svetsaren/om-foreningen/foreningslokaler/ 

Tvättstuga
Föreningen har en fin, fristående tvättstuga i linje med port 25 – längst upp på Svetsarvägen. Den består av tre bokningsbara grupper med 3 maskiner i varje grupp, en torktumlare samt ett torkskåp. Man bokar tvättstuga via nätet eller i tvättstugans förhall. Det går att tvätta dygnet runt.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Tele2 samt bredband via Tele2, även möjligt via Telenor. Fastigheten är också utrustad med fiber som är indraget i varje lägenhet.

Parkering
Föreningen har 74 garageplatser och 167 bilplatser till sitt förfogande. Det råder kö till parkeringsplatserna. Smart Park står för parkeringsservicen. I övrigt finns gästparkering utanför port 23 samt bakom tvättstugan. Det finns även 2 platser i höjd med port 11. Kö på 2-5 månader för p-plats, garage kan ta år.

P-plats utan elstolpe ca 185 kr/mån
P-plats med elstolpe ca 225 kr/mån
Garage 300 kr/mån

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2024-03-21.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2024-03-21. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 83 183 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022. 

Område & kommunikation

Allmänt om området 
Välkommen till ett område att trivas i, belägen vid Mälarens strand och med skogen tätt intill. Behagligt promenadavstånd till bad, strandpromenader, naturreservat, idrottsplats med fotbollsplaner, hockeyrink och friidrottsbanor, centrum med affärer och annan service. Biograf och bibliotek finns i Folkets Hus i Kallhäll centrum. Här bor du med gångavstånd till badplats och ute-gym samt närhet till Barkarby Handelsplats, där du finner IKEA, Folkhemmet, Barkarby Outlet m.m.

I Kallhäll centrum finns mataffärer, restauranger och cafeér. Service såsom post, frisörer, skönhetsalonger, Apotek och spelombud. Vårdcentral finns i direkt anslutning till centrum. För den som gillar att träna finns både Friskis och Svettis vid Bolinder Strand och Forma träningscenter ovanför vårdcentralen. Vid Bolindervallen finns hockeyhall, tennishall, friidrottsanläggning och fotbollsplaner. Till Kallhällsparken kan man ta med sig sina vänner för att spela kubb, brännboll eller ha en picknick.

Kommunikationer
Från Kallhäll tar du dig snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Modern och utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar dig ca 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår även ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5 000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Svetsarvägen 7, 8tr

 • Postnummer

  176 73

 • Rum

  1 rum och kök

 • Byggnadsår

  1961-1963

 • Balkong

  Inglasad balkong

 • Förråd

  Vindsförråd om ca 6 kvm

 • Tv/internet

  Tele2 (bredband möjligt även via Telenor)

 • Lägenhetsnummer

  239

 • Lägenhetsnummer LMV

  1802

 • Våning

  8 av 8

 • Hiss

  Ja

 • Kommentar

  Stor hiss

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Energiventilation

  Frånluft

 • Avgift

  2 670 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten & kabel-TV (basutbud)

 • Andelstal, ägande

  0.2088%

 • Andelstal, förening

  0.2088%

 • Pantsättningsavgift

  573 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1433 kr

Förening

 • Förening

  HSB Svetsaren

 • Org.nr

  713200-0923

Storlek

 • Boarea

  39.2 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

0f921a52-6d48-4796-ac73-e819d74588df
2c27969a-b12d-408a-a043-8bd349cd66bf
5d120355-6dd6-420c-8517-4572c0868ea6
2ad8b36c-2f88-4f9e-914c-bfdb9bf13090
5aa6fb6e-8c43-46a1-8f37-78500a63a634

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Svetsarvägen 8 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow