SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Svartensgatan 8 B, 1 tr, ö.g., Södermalm

5 750 000 KR

2 Rok

60 Kvm

2 049 kr/mån

Våning 2 av 4

Sekelskiftesdröm med balkong och två fungerande kakelugnar belägen i representativ fastighet anno 1892 på en av Stockholms mest anrika adresser. Stor balkong med plats för utemöbler och växter belägen mot idyllisk innergård. Bevarade originaldetaljer i form av stuckaturer, kakelugnar och vackra trägolv. Högt i tak, generöst med förvaring och sociala ytor. Bostaden är belägen med lugnt läge i gårdshuset. Charmigt kök med bra förvaring och arbetsytor. Rogivande sovrum mot innergården. Här bor du i hjärtat av Södermalm med Mosebacke torg runt hörnet och ett stenkast ifrån Götgatsbackens mysiga stråk. Närhet till natur och grönska, kommunikation och matbutiker. Äkta förening som äger marken. Bra förening med god ekonomi och låg belåning per kvadrat bostadsyta.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow