SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Sjöhagsvägen 35, Norra Sjöhagen

4 495 000 KR

6 Rok

161 Kvm Boarea

2052 Kvm Tomtarea

Unikt tillfälle!
Denna fantastiska sjönära & energisnåla familjevilla i natursköna Sjöhagen, Fagersta är äntligen till salu! Här bor du vackert & lantligt, nära vatten & båtplats, men ändå med all tänkbar service in på knuten. Bara kort avstånd in till centrala Fagersta eller ut till RV66 mot Västerås & Stockholm. Sammanlagt gör detta bostaden mycket attraktiv för dig som lever en aktiv & modern livsstil. Villan är inredd med stor omsorg & med köket som ett pulserande hjärta och är optimal för alla de krav en familj har & med en atmosfär av sann hemtrevnad. Dessutom Bergslagens bedövande vackra natur utanför dörren som ger ren livskvalitet året om! intill villan har man uppfört ett påkostat dubbelgarage på ca 60kvm! Stor vikt har lagts vid smarta & energisnåla lösningar i uppvärmning, isolering, fönster & ventilation. Detta är verkligen ett toppmodernt hållbart och plånboksvänligt hus byggt för det viktigaste som finns - Familjen! Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow