SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Sjöhagsvägen 23, Norra Sjöhagen

5 000 000 KR

7 Rok

190 Kvm Boarea

1426 Kvm Tomtarea

Synnerligen smakfull 2-plans-villa om hela 190 kvm BOA i mycket populära Norra sjöhagen, uppförd 2021, med tillhörande stort garage med förrådsdel om 60 kvm saluförs nu. Ett av områdets mest attraktiva lägen intill en lugn allmänning. Synnerligen god driftsekonomi genom välisolerad byggnad med 3-glasfönster, vattenburet värmesystem drivet av effektiv värmepump. Dessutom är huset utrustat med solpaneler som skapar egenproducerad el som täcker merparten av villans totala förbrukning.
Ett unikt tillfälle. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow