SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Sibyllegatan 31, 4 tr, Östermalm

3 595 000 KR

1 Rok

29 Kvm

907 kr/mån

Våning 4

Äntligen saluförs denna underbara och välplanerade etta på bästa adress invid Östermalmstorg. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt, generös takhöjd om ca 3 meter och ett fantastiskt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet. Perfekt som förstaboende eller för den som söker en övernattningsbostad.

Här bor ni på en av Östermalms populäraste adresser med närhet till Östermalms saluhall, Stureplan, populära restauranger samt gallerior. Trevliga promenadstråk i Humlegården eller på den grönskande Djurgården.

Välvårdad stambytt äkta förening från 1929 med god ekonomi samt låga avgifter. En fantastisk innergård där solen kan avnjutas hela dagen.

Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow