SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Scheelegatan 4A, 2 tr, Kungsholmen / Kungsholmstorg

5 695 000 KR

2 Rok

50 Kvm

1 418 kr/mån

Våning 2 av 3

Vacker sekelskiftestvåa på attraktiv adress vid Kungsholmstorg i lugnt gårdshus. Ni finner denna bostad näst högst upp i huset med balkong mot innergården i solid förening med låg avgift. Här finns många charmiga originaldetaljer välbevarade så som två kakelugnar, djupa och speglade fönsternischer, takstuckaturer, väggpanel, vackra golv och fantastisk takhöjd om ca 3m. Ljusinsläppet här är ljuvligt tack vare de stora fönsterna samt ljusa och behagliga färgval i samtliga rum. Köket är fullt utrustat och smakfullt renoverat. Vardagsrummet med utgång till den härliga balkongen som vetter mot innergården kan man njuta av morgonkaffet vidare in i vardagsrummet finns det plats för både en större soffgrupp, matsalsbord samt vacker fungerande kakelugn. Härligt sovrum med sina charmiga dubbeldörrar, vacker kakelugn (ej fungerande) bra plats för dubbelsäng och praktiska & väldigt fina platsbyggda garderober. Denna bostad har allt man kan önska sig och lite till.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow