Stockholm

Sankt Eriksgatan 31B, Fridhemsplan, Kungsholmen

3 695 000 KR

1 Rok

38 Kvm

0 kr/mån

OBS! ACCEPTERAT PRIS: 3.695.000:- -Denna AVGIFTSFRIA och helt underbara "mini 2:a" lägenhet med läcker planlösning och härlig balkong precis vid Fridhemsplan kan bli Din! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna ljusa och mycket trivsamma bostad med läcker utformning och fina materialval. Stora fönsterpartier och en underbar balkong för lata dagar suddar ut gränsen mellan inne och ute. En sovrumsavdelning har skapats i lägenheten med hjälp av en supertrendig industriglasvägg. God förvaring i bostaden samt i källarförråd och även fin separering mellan lägenhetens olika funktioner. Rakt igenom så är detta en mycket välskött lägenhet som ligger fantastiskt till på stekheta Fridhemsplan med alla kommunikationer, butiker, service och nöjen precis utanför dörren.Ett exklusivt gym finns bland annat i bottenplanet nära till hands för friskvård intill hemmet. Avgiftsfri lägenhet.-Månadsavgift till förening är 0:- och då ingår även värme, vatten, el, TV - bredband & telefoni!
Ett lugnt och harmoniskt hem som ändå ligger mitt i pulsen helt enkelt.
Detta är en bostad som måste ses. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Interiör

Entré
Trevlig välkomnande hall med goda möjligheter att hänga av sig sina ytterkläder och skor. Bostaden har fint ljusinsläpp genom stora fönster, genomgående fiskbensparkett på golvet samt målade väggar i behagliga kulörer. 

Badrum
Helkaklat badrum utrustat med WC, dusch med ihopfällbara glasdörrar, handfat samt spegel ovan. 

Kök
Stort stilfullt kök med ljusa köksluckor och bänkskiva av Carrara-marmor. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll samt fläkt ovan. Här finns det gott om förvaring för köksredskap samt plats för matlagning. Mellan köket och vardagsrummet finns det plats för en stor matgrupp att avnjuta sina måltider vid.  

Vardagsrum
Trevligt vardagsrum i öppen social planlösning tillsammans med köket, härifrån nås även balkongen. Här finns det plats för en mindre soffgrupp och övrig möblering som önskas. 

Sovdel
Trivsam sovdel med plats för en rejäl säng. Här finns det otroligt bra förvaring tack vare de stora garderoberna med spegelskjutdörrar. Tack vare glasväggen får man fint ljusinsläpp i sovdelen. 

Lägenheten står som 1RoK i lägenhetsregistret men har med dagens utformning och planlösning av ägaren använts rent funktionellt som en mini 2:a. 

Förening

Allmänt om föreningen 
Brf Väktaren 16 ligger på Sankt Eriksgatan 31B, på Kungsholmen i Stockholm. Föreningen är en äkta förening och äger marken. Föreningen upplåter 38 bostadsrätter och 2 hyresrättslokaler. Huset byggdes 1937, och har bl.a huserats av Sandrew-biografen Alcazar. Idag finner man en delikatessbutik samt Exklusiva gymet Grand Fitness där bion tidigare fanns.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen, med en lägsta ägarandel om 50%.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
2021 Ny hissanläggning
2020 Hissrenovering, nytt portsystem med kodbricka, energideklaration
2018/19 Stambyte
2015 Nya tvättmaskiner och torktumlare
2012 Ny beläggning (tak) innergård
2010 Nya fönster
2008 Nytt tak
2005 Ny gemensam elcentral i föreningen samt nya centraler i samtliga lägenheter
2000 Nya säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter

Planerade renoveringar
Inga större renoveringar är planerade i dagsläget.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har ett gemensamt soprum, grovsoprum och en tvättstuga på plan 4 i gången mellan gårdshuset och gathuset. Utöver det finns också cykelrum och styrelserum. 

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Telenor samt bredband finns indraget i huset via fiber som levereras av Ownit.

Parkering
Boendeparkering råder i området.

Föreningens ekonomi
Föreningen tar inte ut en månadsavgift. Föreningens lån ska läggas om 28 december och det kan inte uteslutas att föreningen inför en månadsavgift. Dock ska föreningen göra sitt yttersta för att fortsatt hålla det på 0 kr. Avstämt med styrelsen 2023-10-23.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2023-10-23. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 424 785 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022.

Område & kommunikation

Allmänt om området
Fridhemsplan är en plats som pulserar med stadsliv samtidigt som den erbjuder gott om grönområden. Här kan du njuta av trevliga promenader längs vattnet, och under sommartid blir Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand med Mälarpaviljongen till självklara oaser. Inom några minuters promenad når du Västermalmsgallerian, som lockar med ett brett utbud av shoppingmöjligheter och matbutiker. För matälskaren finns ett antal kända restauranger i området där du kan unna dig läckerheter. Kungsholmen stoltserar också med flera utmärkta förskolor och skolor som ligger i nära anslutning till bostaden.

Kommunikationer
Fridhemsplan fungerar som en central knutpunkt för flera busslinjer och huserar även två tunnelbanelinjer som tar dig smidigt in till city, både från Fridhemsplan och Rådhuset. Det är också smidigt att cykla runt i city. 

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB . Ett bättre mäkleri helt enkelt!

 

 

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Sankt Eriksgatan 31B

 • Postnummer

  112 39

 • Rum

  1 rum och kök

 • Byggnadsår

  1937

 • Fönster

  3-glas

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Vindsförråd

 • Tv/internet

  Telenor / Ownit

 • Lägenhetsnummer

  1004

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  0 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten, el, TV - bredband & telefoni

 • Andelstal, ägande

  0.01928190%

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  104kWh/m2ochår

 • Energiklass

  E

 • Registrerad

  2020-12-29

Förening

 • Förening

  BRF Väktaren 16

 • Org.nr

  769601-4021

Storlek

 • Boarea

  38 Kvm

Budgivning:

Budgivare 3

3 575 000 kr

Budgivare 1

3 550 000 kr

Budgivare 2

3 525 000 kr

Budgivare 1

3 500 000 kr

Visning:

sön 10/12 17.45 - 18.15

Välkommen på visning!

_MG_0428
_MG_0448
00-6
S-EgatanTips_1380_17988819
_MG_0437

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Sankt Eriksgatan 31B copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow