SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Sankt Eriksgatan 31B, Fridhemsplan, Kungsholmen

3 695 000 KR

1 Rok

38 Kvm

0 kr/mån

VÄLKOMNA PÅ MELLANDAGSVISNING!!! -ACCEPTERAT PRIS: 3.695.000:- -Denna AVGIFTSFRIA och helt underbara "mini 2:a" lägenhet med läcker planlösning och härlig balkong precis vid Fridhemsplan kan bli Din! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna ljusa och mycket trivsamma bostad med läcker utformning och fina materialval. Stora fönsterpartier och en underbar balkong för lata dagar suddar ut gränsen mellan inne och ute. En sovrumsavdelning har skapats i lägenheten med hjälp av en supertrendig industriglasvägg. God förvaring i bostaden samt i källarförråd och även fin separering mellan lägenhetens olika funktioner. Rakt igenom så är detta en mycket välskött lägenhet som ligger fantastiskt till på stekheta Fridhemsplan med alla kommunikationer, butiker, service och nöjen precis utanför dörren.Ett exklusivt gym finns bland annat i bottenplanet nära till hands för friskvård intill hemmet. Avgiftsfri lägenhet.-Månadsavgift till förening är 0:- och då ingår även värme, vatten, el, TV - bredband & telefoni!
Ett lugnt och harmoniskt hem som ändå ligger mitt i pulsen helt enkelt.
Detta är en bostad som måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow