Stockholm

Sandhamnsgatan 75D, Gärdet

5 250 000 KR

2.5 Rok

54 Kvm

4 809 kr/mån

Våning 4 av 7

Mycket trevlig lägenhet som kan användas som liten 3:a. Stor balkong om ca 6 kvm med gott om plats för möblering. Exklusiva, stilrena och påkostade materialval samt stora fönsterpartier vilka ger ett härligt ljusinsläpp. Trevligt läge på Gärdet i populära 79 & Park.

Beskrivning

Interiör

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrum med plats för soffa och matbord samt utgång till balkongen. Mycket trevlig balkong om ca 6 kvm (ca 3,60 x 1,70 m) med morgon/förmiddagssol och gott om plats för möblering.

Exklusivt kök från italienska Varenna Poliform med bänkskiva i vacker natursten samt infälld induktionshäll, kolfilterfläkt, ugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys samt gott om förvaring. Vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. 

Generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Stor walk-in-closet som även kan användas som barnrum eller arbetsrum.

Stilrent och mycket rymligt badrum med granitkeramikplattor på golv och väggar samt med duschplats, tvättställ, spegel, vägghängd wc, golvvärme och tvättmaskin och torktumlare från Miele. 

Hall med säkerhetsdörr samt plats för avhängning. Genomgående vackra ekgolv med golvvärme.

 

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Stettin 7 är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm som äger 1 fastighet med 169 bostäder, 1 förskola upplåten som bostadsrätt samt 8 lokaler som upplåts som hyresrätter. Samtliga lokaler är uthyrda. Föreningen äger marken. 

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
2022 Installation av ca 50 laddstolpar i garaget via E-ways, samt elektrifierat hela garaget.

Planerade renoveringar
Då fastigheten är relativt nybyggd, är inga större renoveringar planerade i dagsläget. 

Gemensamma utrymmen
Föreningens medlemmar har tillgång till tre gemensamma takterrasser, barnvagnsrum belägna i varje trapphus samt cykelställ i både garage/källaren och flertalet cykelställ utomhus. Soprum finns, större avfall skall enskild medlem själv ombesörja transport av.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via Ownit.

Parkering
Garage finns i huset. Vanlig parkeringsplats kostar 2 625 kr/mån. En plats med laddning kostar 2 813kr/mån samt en engångskostnad på 1 500kr, detta avser laddstolpe. Sedan tillkommer faktisk förbrukning som debiteras från elleverantören och ej tillsammans med avgiften. För en fast plats är det 7 medlemmar i kö samt 12 medlemmar i kö för laddplats. Föreningen har även tillståndsplatser där det i dagsläget finns lediga platser. En tillståndsplats betyder att man inte har en fast plats utan får stå på någon av platserna 1 till 38. I övrigt råder boendeparkering i området. 

Föreningens ekonomi
Föreningen höjde avgifterna med 25% från 1 maj 2024. Avstämt med styrelsen 2024-04-08.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2024-04-08. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 1 315 557 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022. 

 

Område & kommunikation

Gärdet är ett område som huvudsakligen växte fram under 1930-talet och präglas av en enhetlig arkitektur. Det är känt för sina grönområden som skapar en behaglig och lantlig atmosfär som många uppskattar. Redan från år 1672 användes de stora öppna ytorna på Ladugårdsgärdet som militärt övningsfält. Under Karl XIV Johans regeringstid genomfördes omfattande röjningar och planeringar för att göra området lämpligt för kavalleri och artilleriövningar. Idag är Gärdesfältet omvandlat till ett populärt rekreationsområde där människor samlas för att njuta av naturen.

Gärdet erbjuder närhet till den vackra naturen på Djurgården samtidigt som det är välanslutet till kollektivtrafiknätet med tunnelbanestationer och busshållplatser i närheten. Området har också ett brett utbud av småbutiker, caféer och shoppingmöjligheter, inklusive Fältöverstens shoppinggalleria. Det är en plats där stadsliv och grönska möts, vilket lockar både boende och besökare att utforska dess charm.

Inom några minuters gångavstånd från Gärdet finns tunnelbanestationerna Gärdet, Stadion och Karlaplan. Dessutom finns flera busslinjer som passerar mycket nära området, inklusive linjerna 1, 54, och 4, samt bussarna 76 och 72. Denna utmärkta kollektivtrafikanslutning gör det enkelt för invånarna att ta sig runt i staden och utforska andra delar av Stockholm utan problem.

 

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5 000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Sandhamnsgatan 75D

 • Postnummer

  115 28

 • Rum

  2.5 rum och kök

 • Byggnadsår

  2018

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Ownit

 • Lägenhetsnummer

  03.1402

 • Lägenhetsnummer LMV

  1402

 • Våning

  4 av 7

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  4 809 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme & vatten, kabel-TV (basutbud) samt bredband från Ownit

 • Andelstal, ägande

  0,44358%

 • Andelstal, förening

  0,44358%

 • Pantsättningsavgift

  573 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1433 kr

Energi

 • Energistatus

  Beställd

 • Energiprestanda

  126kWh/m2ochår

 • Energiklass

  E

 • Registrerad

  2020-06-12

Förening

 • Förening

  Brf Stettin 7

 • Org.nr

  769629-5869

Storlek

 • Boarea

  54 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

219dd710-f752-4560-9c42-a03f4527c1e9
d84b7222-f9cd-4f7e-9675-1a516a7a8c6b
ef07a6bf-92af-482d-8589-8da259f009a4
99473016-0f11-421a-8540-1ce7dcf63233
ec2330f5-c757-423a-bfea-40ed4f94c31b

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Sandhamnsgatan 75D copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow