SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Rösbacken 6, Meling, Västanfors

1 245 000 KR

4 Rok

135 Kvm Boarea

76 Kvm Biarea

1318 Kvm Tomtarea

Just nu saluförs denna villa med högt läge på attraktiv adress i vackra Meling/Västanfors!. Smakfullt inredd och delvis renoverad bostad om 4 rum och kök, badrum, nygjord bastu/relax, tvättstuga samt stort paraktiskt dubbelgarage. Allt fördelat på 1,5 plan med källare. Ljusa fräscha färger och mycket inbyggd förvaring.samt solbadande altan, balkong och uterum. Härlig trädgård och stor grusad plan vid vägs ände för utomhusparkering. Nära till grönska för njutning och rekreation under långa sköna dagar! Detta är verkligen ett hem för lugn & trivsel för hela familjen. Den trevliga planlösningen separerar generösa & välkomnande sociala utrymmen med privata bostadsdelar på ett fint unikt sätt. Bostaden ligger mycket lugnt men ändå centralt & med alla bekvämligheter och service, skolor och barnomsorg nära inom räckhåll. Man har bara en kort promenad till stärkande idrottsaktiviteter vid Västanfors IP. Detta hem måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow