Malung-Sälen

Regnbågsvägen 764, Kläppen, Sälen

9 395 000 KR

9 Rok

175 Kvm Boarea

55 Kvm Biarea

1198 Kvm Tomtarea

Högkvalitativt fjällhus med stil & känsla utöver det vanliga i expansiva Kläppen kan bli Ditt! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva detta i princip nyproducerade fjällboende med perfekt läge, påkostade materialval, generösa ytor och ytterst välplanerad planlösning. Huset har med sina flera badrum, gäst-WC, 7 sovrum, ljuvliga sällskapsutrymmen, eldstad, bastu, tvättstuga m.m allt spm man kan önska. Högt i tak och generösa fönsterpartier ger en härlig känsla och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Därtill ett stort garage och förråd på fastigheten. Detta hus nära Kläppen Ski Resort har verkligen alla förutsättningar att bli familjens, eller släktens drömställe och givna samlingspunkt. Dessutom lämpar sig husets unika storlek och utformning optimalt för att även bringa intäkter genom att ha för lönsam andrahandsuthyrning under hela eller delar av året. Detta är ett välbyggt och trivsamt fjällhus för nyttjande hela året som måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Interiören

Plan 1 av 2 

Tvättstuga
En stor tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. 

Relax
Härlig relaxavdelning med loungerum och fantastisk utsikt ut mot den grönskande skogen. Här finns det gott om plats för loungemöbler. Fint ljusinsläpp genom stora fönster. Träväggar och tak samt grått klinker på golvet. 

Dusch / Bastu / WC 
Invid relaxavdelningen finner ni två dubbelduschar, stor bastu samt en helkaklad WC. 

Allrum
Socialt allrum, rymligt med plats för en stor soffgrupp. Härlig utsikt genom stora fönster och fint ljusinsläpp. Träväggar samt grått klinker på golvet. 

Sovrum 5 
Harmoniskt sovrum med fint ljusinsläpp genom stora fönster, här finns det rymligt med plats för en dubbelsäng. Härifrån har du utgång till terrassen. I detta sovrum finns en stor garderob, vilket optimerar förvaringen. Träväggar samt grått panelgolv. 

Sovrum 6 
Härligt sovrum med fint ljusinsläpp, här rymmer en våningsäng för två personer att sova i. En garderob finns som medför bra förvaring. Träväggar samt grått panelgolv. 

Sovrum 7 
Likvärdigt sovrum som det ovannämnda, dock inget fönster. Plats för en våningssäng och här finns det också en garderob som medför bra förvaring i rummet. 

WC 
Mindre WC med handfat  samt spegel ovan. Vitmålade väggar samt grått klinker på golvet.

Terrass
Stor terrass med fantastisk utsikt. Här finns det rymligt med plats för loungemöbler, matgrupp och grill. På terrassen finns även en jacuzzi, här kan du avnjuta den härliga utsikten med ett kvällsbad. Terrassen har trallgolv. 

Plan 2 av 2 / Entréplan

Entré
Välkomnande stor och ljus hall, 

Vardagsrum
Trevligt vardagsrum med plats för en stor matgrupp i öppen social anslutning tillsammans med köket. Här är det trevligt att umgås samtidigt som man lagar mat. Fint ljusinsläpp genom stora fönster. Träväggar samt grått klinker på golvet. Härifrån nås balkongen. 

Kök 
Stort modernt kök utrustat med kyl och frys, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll med fläkt ovan samt integrerad diskmaskin. Ovanför diskhon finns ett brett fönster som medför väldigt fint ljusinsläpp. Här finns det bra arbetsyta. Gråa köksluckor och vit bänkskiva av sten. Rymligt med förvaring för köksredskap. Grått kakel på väggar samt grått klinker på golvet. 

Balkong
Stor balkong med plats för balkongmöbler, här är det härligt att avnjuta morgonkaffet. 

Sovrum 1 / 2 / 3 / 4
Likvärdiga sovrum med plats för våningssängar, där fler personer får plats för övernattning. Bra förvaring tack vare garderober som finns i dessa rum. Fint ljusinsläpp genom fönstren. Träväggar samt grått klinker på golvet. 

Badrum 
Stort modernt badrum utrustat med WC, dusch med glasvägg, stort handfat med kommod samt spegel med belysning ovan. Spottar i taket, fint ljusinsläpp genom fönstret. Grått kakel på väggar samt grått klinker på golvet. 

Komplementsbyggnad

Rejäl garagedel med plats för 2 st snöskotrar samt intilliggande varmförråd. I anslutning dill dessa finns även skidförråd.,

Område

Kläppen är Sveriges sjätte största skidanläggning och ligger söder om Sälenfjällen. Här finns allt man kan önska sig när det kommer till aktiviteter. Kläppen är känt för sin höga kvalitet på snön samt den prisade snowparken. Här tränar bl.a. det Svenska landslaget. Hit kommer barnfamiljer för att åka i breda och välpistade alpinbackar i alla olika svårighetsnivåer. Det unika med Kläppenberget är att det finns nedfarter i alla fyra väderstreck samt skog som skyddar mot både vind och kyla. Den senaste  satsningen heter “Kläppen Syd” som innefattar fyra nya pister och en ny stollift. Under sommarmånaderna erbjuds en mängd aktiviteter såsom  MTB, trail-löpning och vandring i underbar natur. Kläppen erbjuder dessutom en mängd andra aktiviteter, OCR-bana, discgolf, bad, padel samt Kläppen Arena där du kan åka snowboard och skidor även på sommaren.  En ny ICA-butik kommer även öppna i Kläppen. Till Stockholm är det ca 40 mil. Till Norska gränsen ca 5 mil.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 8.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB - Ett bättre mäkleri helt enkelt!

Fakta
 • Ägandeform

  Småhus - Friköpt

 • Adress

  Regnbågsvägen 764

 • Postnummer

  780 68

 • Rum

  9 rum och kök

 • Byggnadsår

  2020

 • Fönster

  3-glas

 • Eldstad

  Braskamin

 • Uppvärming

  Bergvärme

 • Energiventilation

  FTX Värmeåtervinning Heru 160 aggregat

 • Fasad

  Trä

 • Tak

  Plåt

 • Bjälklag

  Trä

 • Stomme

  Trä

 • Grundmur

  Betong

 • Kommunalt vatten

  Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.

 • Plåtarbete

  Plåtisol

 • Grund

  Platta /Soutterrängvåning

 • Taxeringsvärde fastighet

  3 264 000

 • Taxeringsvärde tomt

  947 000

 • Taxeringsvärde totalt

  4 211 000

 • Taxeringsår

  2021

 • Värdeår

  2020

 • Taxeringskod

  220

 • Pantbrev, antal

  4

 • Pantbrev, summa

  3 500 000

Storlek

 • Boarea

  175 Kvm

 • Biarea

  55 Kvm

 • Tomtarea

  1 198 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

lör 15/10, 00:00 - 00:00

Kontakta mäklaren för tidsbokning! Varmt välkomna!

sön 16/10, 00:00 - 00:00

Kontakta Mäklaren för tidsbokning. Varmt välkomna!

549222-420-1 061
549222-420-1 021
549222-420-1 044
Kläppen 35 B 1684 17030371
549222-420-1 042

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

Regnba?gsvägen 764 entre copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow