SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Vallentuna

Prästgårdsvägen 15, Vallentuna

8 995 000 KR

346 Kvm Boarea

7787 Kvm Tomtarea

Össeby prästgård är till salu! Missa inte denna helt unika möjlighet att förvärva ett stycke kulturhistoria då denna stora och fantastiskt vackert belägna fastighet erbjuds på marknaden.
Denna plats endast knappa 30 minuter från Stockholm City bjuder på en alldeles unik känsla ock möjligheter att skapa ett boende med högsta livskvalitet. Majestätiskt på en höjd mitt i kulturlandskapet utefter efter den slingrande byvägen vilar den pampiga gula herrgårdsliknande byggnaden där bakom ett rustikt järnstaket och smidda grindar, som likt ett verklighetens Änglagård.
Huvudbyggnaden har under många år använts uppdelad i två delar, dels som pastorsexpedition och dels som personalbostad.Här kan en köpare enkelt åter öppna upp mellan dessa delar & vidare förädla byggnaden till att åter få den fulla glans som den förtjänar. Stor vacker uppväxt tomt och en rejäl förrådsbyggnad finns även det på tomten. Detta är en fastighet som måste upplevas på plats med öppet sinne.
Varmt välkomna på visning

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow