SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Polhemsgatan 3, 2 tr, Nedre Kungsholmen / Norr Mälarstrand

6 350 000 KR

2 Rok

61 Kvm

3 261 kr/mån

Våning 2 av 6

Välkommen till detta drömboende anno 1932 med majestätisk stor balkong och makalös utsikt mot Riddarfjärden. Solid förening där alla större renoveringar är utförda med väldigt god ekonomi och låg belåning om 2222kr/kvm på Nedre Kungsholmen/Norr Mälarstrand. Här erbjuds vackra detaljer som bevarad 30-talscharm med moderna inslag. Hög takhöjd, goda förvaringsmöjligheter och ett fint ljusinsläpp. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor och med utsikt mot vattnet. Alla tänkbara bekvämligheter såsom fint badrum med tvättmaskin samt diskmaskin i köket. Bostaden har genomgående vacker fiskbensparkett i original, ljusa väggar, påkostat kök och modern praktisk köksö. En genomtänkt bostad som har allt och lite till. Måste upplevas på plats. Välkomna på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow