SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Polhemsgatan 3, 2 tr, Nedre Kungsholmen / Norr Mälarstrand

8 395 000 KR

2 Rok

77 Kvm

3 583 kr/mån

Våning 2 av 6

Välkommen till detta magnifika boende anno 1932 med två balkonger & öppen spis i solid förening med väldigt låg belåning. Ena balkongen har morgonsol, den andra em/kvällssol och bägge balkongerna har underbar utsikt mot Riddarfjärden. Förening har god ekonomi, där de större renoveringarna är utförda och låg belåning om 1598kr/kvm. Genomgående tvåa på mycket eftertraktat läge på Nedre Kungsholmen/Norr Mälarstrand. Här erbjuds vackra detaljer som bevarad 30-talscharm med moderna inslag. Hög takhöjd, öppen spis, goda förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och alla tänkbara bekvämligheter såsom gäst wc, badrum samt diskmaskin i köket. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor, fint parkettgolv, ljusa väggar och med direkt närhet & utsikt mot vattnet. Vacker & bevarad fastighet med en bostad som måste ses och upplevas på plats.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow