SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Pippi Långstrumps Gata 37, etage, Annedal

5 595 000 KR

4 Rok

106 Kvm

4 970 kr/mån

Våning 3 & 4

Nu saluförs äntligen en underbar insynsskyddad etagelägenhet om 106 kvm med radhuskänsla. Mycket trevlig innegård helt skyddad från trafik för ostörd och säker lek för barn. Här har du Bällstaån som närmsta granne och bor högst upp i huset. Stor balkong med morgonsol och uteplats med eftermiddagssol samt ett flertal franska balkonger. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow