Stockholm

Pippi Långstrumps Gata 37, etage, Annedal

BUD

4 Rok

106 Kvm

4 970 kr/mån

Våning 3 & 4

Nu saluförs äntligen en underbar insynsskyddad etagelägenhet om 106 kvm med radhuskänsla. Mycket trevlig innegård helt skyddad från trafik för ostörd och säker lek för barn. Här har du Bällstaån som närmsta granne och bor högst upp i huset. Stor balkong med morgonsol och uteplats med eftermiddagssol samt ett flertal franska balkonger. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen hem.

Beskrivning

Interiör

Nedre plan

Entré
Välkomnande ljus hall, med gott om förvaring. Grått slittåligt klinker på golvet samt vitmålade väggar. 

Vardagsrum
Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp genom det stora fönstret med utsikt mot uteplatsen samt den trevliga innergården. Här finns det rymligt med plats för en soffgrupp. Vardagsrummet är i öppen social anslutning till köket. Vitmålade väggar samt fint trägolv. 

Kök / matdel
Härligt modernt och ljust kök, vita köksluckor med gott om förvaring för köksredskap. Vit bänkskiva, väggen ovanför bänkskivan är grönmålad. Ovanför bänkskivan finns det spottar som ger bra belysning. Köket är utrustat med kyl och frys, integrerad micro samt diskmaskin, ugn och induktionshäll med fläkt ovan. Vitmålade väggar samt fint trägolv. Matdelen har rymligt med plats för en stor matgrupp. Här är det trevligt och avnjuta middagar med sina nära och kära. Invid matdelen finns även ett rum med bra förvaring som sträcker sig hela vägen under trappen. 

Balkong
I anslutning till matdelen finns den härliga balkongen med morgonsol, här kan du avnjuta morgonkaffet! Rymligt med plats för balkongmöbler samt en grill. Det finns ingen balkong ovan.

Badrum
Stort helkaklat badrum utrustat med WC, badkar, handfat med kommod samt spegel ovan, tvättmaskin och torktumlare. Spottar i taket som ger bra belysning i badrummet. Vitt kakel på väggen samt grått klinkers på golvet. 

Övre plan

Upp för den fina moderna trätrappan tar du dig upp till övre plan i lägenheten, där finner du följande rum;

Master bedroom
Stort sovrum med härligt ljusinsläpp genom fönstret, här finner du även en modern fransk balkong. Stor inbyggd garderob med skjutdörrar ger bra förvaring i sovrummet. Ena väggen är en fondvägg, fint mönstertapet. Resterande väggar är vitmålade och på golvet är det fint trägolv. 

Sovrum / kontorsrum
Rymligt sovrum med fint ljusinsläpp genom fönstret, även här finns den moderna franska balkongen. Detta rum används idag som ett kontorsrum men kan med fördel användas som ett sovrum eller ett barnrum. Vitmålade väggar samt fint trägolv. 

Sovrum / barnrum / kontor
Fantastiskt fint barnrum med fint ljusinsläpp genom fönstret och en fransk balkong. Utsikt mot den härliga innergården. Vitmålade väggar samt fint trägolv. 

Badrum
Helkaklat badrum utrustat med WC, handfat med kommod samt spegel ovan, dusch med glasvägg. Vitt kakel på väggen samt grått klinkers på golvet. Även i detta badrum finns spottar i taket som ger bra belysningen. 

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Snickarboa är en lågt belånad äkta bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Snickarboa bildades år 2008 och består av två hus med fyra respektive sex våningar, med sammanlagt 47 st bostadsrätter som är belägna i området Annedal, Mariehäll i Stockholms kommun. Husen är byggda av Folkhem och ritade av Joliark arkitekter och projektet nominerades till priset Årets Stockholmsbyggnad 2013 av Stockholms Stad. Föreningen är upplåten med tomträtt och nuvarande avtal löper ut år 2030 och är på 488 000 kr/år.

För mer info om föreningen, besök gärna föreningens hemsida www.brfsnickarboa.se 

Föreningens ekonomi
Inga planerade avgiftsförändringar

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande. Juridsk person accepteras ej. 

Genomförda renoveringar

2022 - ommålning av trapphus, ommålning av fasaden samt stamspolning

2021 - installation av Wi-Fi i hissarna, byte av lampor i fastigheten till energisnålare alternativ

2021 - reparation av taken (finansierat av Arvet, fd Folkhem) samt installation av extra laddstolpar i garaget (delvis finansierat av Naturvårdverket)

2021 - OVK 

2018 - reparation efter vattenläcka i garaget samt målning av trapphus (garantireparationer som inte kostat föreningen något)

Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar finns i dagsläget, en underhållsplan för fastigheten upprättades år 2017 för kommande 40 år.

Gemensamma utrymmen
Föreningens gemensamma utrymmen består av barnvagn- och cykelrum. En fantastisk innergård, där det finns en murgrill som är till för alla boende. Föreningen har 12 st odlingslotter, först till kvarn. Platserna är 120x80 cm och kan med fördel delas vid stort intresse. Vattenslang och trädgårdsredskap finns i gårdshusets källare.

Förråd
Till lägenheten tillhör källarförråd med nyttjanderätt.

Övrigt info om lägenheten
Samtliga lägenheter har vattenburen golvvärme i alla rum utom badrummen som har elektrisk golvvärme. Några traditionella värmeelement finns inte. 

TV & bredband
Föreningen är ansluten till Bahnhofs fibernät och bredband med en hastighet på 1000/1000 Mbit. IP-TV finns som tillval och tecknas genom Bahnhof. För mer info se Bahnhofs hemsida. 

Parkering
Föreningen har ett varmgarage med 32 st parkeringsplatser och 4 st MC-platser. Det är för närvarande kö 8 st i kö i dagsläge. MC-platser finns lediga omgående.  För att kunna ställa sig i kö krävs först ett godkänt medlemskap i föreningen. 

Priser
Garageplats 1 100 kr/mån
Garageplats med laddare 1 500 kr/mån
MC-plats 400 kr/mån

I området Annedal gäller taxa 5.5 kr/timme under vardagar 07-19 samt gratis parkering under helgdagar.

Området

Bostaden är belägen i Bromma - Annedal. Annedal ligger i det grönskande området kring Bällstaån. Bällstaån erbjuder fantastiska promenader till Pampas Marina, Hornsbergs Strand och Karlbergs slott. En kort promenad bort finner ni en ICA-butik samt servicebutiken Direkten. Med tio minuters gångavstånd når du Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt ett mecka av kommunikationer och stort serviceutbud bara runt knuten. 

Bromma är ett område inom Stockholms kommuns västra förorter. Bromma består av de två församlingarna Bromma och Västerled. Bromma är ett av Stockholms mest attraktiva bostadsområden, med sin närhet till och goda kommunikationer med Innerstan, samtidigt som Brommalandet har en lång strandlinje utmed Mälaren, flera insjöar, många vackra naturområden och tre av kommunens naturreservat. Det är också alltid nära till affärer, skolor och kommunal service. Välkommen till ett område att trivas i!

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Pippi Långstrumps Gata 37, etage

 • Postnummer

  168 70

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2012

 • Fönster

  3-glas

 • Balkong

  Uteplats & flera balkonger

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Bahnhof

 • Lägenhetsnummer

  136

 • Våning

  3 & 4

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  4 970 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme & vatten

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 124kr/mån för bredband

 • Andelstal, ägande

  0.0231450%

 • Andelstal, förening

  2.31461%

 • Pantsättningsavgift

  483 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1208 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  128kWh/m2ochår

 • Energiklass

  E

 • Registrerad

  2019-12-26

Förening

 • Förening

  Brf Snickarboa

 • Org.nr

  769619-3726

Storlek

 • Boarea

  106 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

a9517ba8a3ba808dda1a376306a88e3c
9448cb9d7fec567bbd4fc46987b99766
cfb1347ec5cf46d504a8b7109d6f9002
bfc4142d2a630f045e1bd82a27aa1bab
e4b29bd6da720f511902c81b46c2de5d

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

P1

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow