SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Pilgatan 21, Kungsholmen

3 495 000 KR

2 Rok

42 Kvm

2 473 kr/mån

Våning BV

*Renoveringschans* Nu erbjuds chansen att förvärva denna oslipade pärla och kunna skapa ett eget drömboende! Med absolut toppläge på Kungsholmen med ett stenkast från Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Lägenheten är ytterst välplanerad med rikligt ljusinsläpp genom vackra spröjsade originalfönster. Tack vare att lägenheten är belägen mot innergården är det väldigt lugnt, det är hög i tak och på golvet är det vacker fiskbensparkett. Den smarta planlösningen skapar oändliga möjligheter för ett oslagbart slutresultat. Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow