SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Pilgatan 21, Kungsholmen

5 995 000 KR

2.5 Rok

67 Kvm

3 533 kr/mån

Våning 2

Ytterst välplanerad 2,5:a med absolut toppläge på nedre Kungsholmen, med direkt närhet till Norr Mälarstrand. Balkongen är belägen mot föreningens grönskande innergård med mycket sol. Välkomnande och ljus hall med gott om plats för avhängning. I den inre hallen finns det plats för större matbord, kontor eller annan önskvärd inredning. Matsalen ligger i anslutning till vardagsrummet som inrymmer större soffgrupp och bord. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Lägenheten har generöst med förvaring i form av fyra garderober samt en stor walk in closet. Äkta förening som äger marken samt låg belåning per kvadrat. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow