SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Paternostervägen 98, Hammarbyhöjden

2 395 000 KR

45 Kvm

3 709 kr/mån

Våning 1 av 3

ACCEPTERAT PRIS 2.395.000:- Se hit & sluta leta! Helrenoverad 2:a med smakfull finess yttersta fingertoppskänsla och de senaste materialvalen... -Nej STOPP! Det kan vi inte direkt påstå!
-Däremot erbjuds nu en helt unik möjlighet att förvärva en välplanerad lägenhet med mycket funkischarm rejäla ytor gott om plats till förvaring och charmiga originaldetaljer om 45 kvm & högsta potential för den renoveringsvillige. bostaden är i stort behov av lite kärlek fix & inre renovering, men kommer efter det åter skina i sin forna glans. Bostadsrätten upplåts nu av välskött bostadsrättsföreningförening som lagt kloka investeringar på skötsel av fastighet & energieffektiviseringar. Badrummet med badkar är efter stambyte helkaklat. Underbart läge med utsikt mot lummiga gårdar. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger enastående ljusflöde och rymd. Stora dubbelfönsterdörrar från vardagsrummet leder ut till en härlig rejäl balkong. Lägenheten har alla chanser att åter bli fantastisk med hög mysfaktor stor rofylldhet. Vardagsrum & balkong i väster. Mycket bra läge nära kommunikationer. Intill ligger Nytorps gärde med promenadavstånd till bad. I närheten finns allt nödvändigt, butiker & restauranger. Nära ligger även Nackareservatet för den aktive och naturkäre. Måste ses. Välkommen på visning

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow