SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Smedjebacken

Östra Industrivägen 20, Vad, Söderbärke

3 995 000 KR

3 Rok

62 Kvm Boarea

62 Kvm Biarea

13230 Kvm Tomtarea

Underbart boende på helt privat udde & direkt sjöläge vid Barkens stand i södra Dalarna kan bli ditt! Nu erbjuds en helt unik möjlighet att förvärva denna hela 13.230 kvm stora fastighet belägen makalöst vackert helt privat & ostört i samhället Vad, utanför Fagersta. Bostadshus uppfört 1945, renoverat till att få ett alldeles unikt uttryck och modern planlösning & fönster där gränserna mellan inomhus och de vykortsvackra utemiljöerna suddas ut på ett fantastiskt sätt. Stor solbadande terrass utanför endast meter från vattnet där det ljuva livet kan levas fullt ut. Flera bryggor med möjligheter att förtöja båtar och privat badstrand. Sjön Barken
som glittrar vackert här har genom Strömsholms kanal möjlighet att slussa ut till Mälaren, Stockholm och vidare ut i Östersjön.
Ta chansen och förvärva denna fastighet och få ett eget paradis utöver det vanliga! Måste upplevas. Välkomna på Visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow