SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Nacka

Örnvägen 6, Saltsjö-Duvnäs

11 500 000 KR

7 Rok

170 Kvm Boarea

13 Kvm Biarea

821 Kvm Tomtarea

Välkommen att njuta av denna vackra 30-tals villa som är tillbyggd 2004 & 2009. 170kvm boarea, 13kvm biarea och 821kvm tomt gör det till en perfekt familjevilla. Här bor du en i härlig villa med mycket plats för många. Här finns det mesta man kan önska sig såsom fem sovrum, flera badrum, tvättstuga, stort kök med matplats för hela familjen och mysig eldstad. Vardagsrum med ett fint ljus genom stora och spektakulära fönsterpartier med utgång till stor och grönskande trädgård med flera uteplatser. Bastu, balkong, uteplats samt gott om förrådsutrymmen, parkering med plats för 2-3 bilar finns även. Denna bostad har allt man kan önska sig och lite till!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow