SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Nynäsvägen 361, Gamla Enskede

3 395 000 KR

2 Rok

57 Kvm

3 365 kr/mån

Våning 2 av 3

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet i underbara Gamla Enskede! Bevarad 20-tals charm tillsammans med moderna renoveringar skapar en magisk känsla i bostaden. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt, vackert trägolv och en generös takhöjd. Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden ligger nära till tunnelbanan som tar dig in till Söder på bara 7 minuter och till T-centralen på 15 minuter. Hiss i huset. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow