SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Nynäsvägen 319, Gamla Enskede

2 395 000 KR

1 Rok

36 Kvm

1 598 kr/mån

Våning 2

Varmt välkomna till denna charmiga 20-talspärla högst upp i huset med låg avgift! Genomgående för bostaden är en hög standard, gott om förvaring och en luftig känsla tack vare lägenhetens takhöjd. Här bor ni insynsskyddat och med rikligt ljusinsläpp från två stora vackra fönster med bullerglas. Köket är renoverat 2020 och har en exklusiv känsla med omsorgsfullt utvalda materialval på arbetsytor och beslag samt en vinkyl. För ytterligare förvaring har man även ett vindsförråd med nyttjanderätt om ca 10 kvm. Föreningens höga lokalintäkter ger utrymme för en låg månadsavgift om 1598 kr.

I hjärtat av attraktiva Gamla Enskede finner ni denna pärla. Här har ni ett rikt utbud av restauranger såsom Matateljen,
Gamla Enskede Matbod, Tomatis och Robin Delselius Bageri. Utöver lokala favoriter har ni även bekvämligheter såsom Ica, apotek, Sandsborgsbadet och flertalet gym. Här har ni mycket goda kommunikationer tack vare Sandsborgs T-bana och cykelbana som snabbt tar er in till City.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow