SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Nynäsvägen 318, Gamla Enskede

1 995 000 KR

1 Rok

40 Kvm

4 057 kr/mån

Varmt välkomna till denna tjugotalslägenhet som erbjuder flertalet vackra välbevarade originaldetaljer såsom spröjsade fönster med spanjoletter, speglade dörrar med originalbeslag och en generös takhöjd. Bostaden har ett stort och trivsamt kök som inrymmer det större sällskapet, perfekt för härliga middagar i goda vänners lag. Ni har även ett rymligt allrum som inrymmer säng, soffa och mediamöbel om önskas. Genomgående för lägenheten är en god standard av kök, duschrum och wc samt generös förvaring.

I hjärtat av attraktiva Gamla Enskede finner ni denna pärla. Här har ni ett rikt utbud av restauranger såsom Matateljen, Gamla Enskede Matbod, Tomatis och Robin Delselius Bageri. Utöver lokala favoriter har ni även bekvämligheter såsom Ica, apotek, Sandsborgsbadet och flertalet gym. Här har ni mycket goda kommunikationer tack vare Sandsborgs T-bana och cykelbana som snabbt tar er in till City.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow