SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Nynäsvägen 307, Gamla Enskede

4 000 000 KR

2 Rok

61 Kvm

4 610 kr/mån

Våning 0,5

Varmt välkomna till denna sociala och trivsamma tvårummare med charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår såsom fönster med spröjs, speglade dörrar, fina trägolv och en generös takhöjd! Mycket välskött och lågt belånad förening med endast 2 244 kr/kvm i belåningsgrad. Se gärna vår alternativa planlösning för att få till en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående för bostaden är ett fin ljusinsläpp från stora fönster, insynsskyddat och ljudisolerat samt gott om förvaring, utöver förvaringen i bostaden disponerar nuvarande ägare även två st förråd med nyttjanderätt varav ett i källaren och och ett på vinden.

I hjärtat av attraktiva Gamla Enskede finner ni denna pärla. Här har ni ett rikt utbud av restauranger såsom Matateljen, Gamla Enskede Matbod, Tomatis och Delselius Bageri. Utöver lokala favoriter har ni även bekvämligheter såsom Ica, apotek, Sandsborgsbadet och flertalet gym. Här har ni mycket goda kommunikationer tack vare Sandsborgs T-bana och cykelbana som snabbt tar er in till City. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow