SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Norrbackagatan 22, 3tr, Birkastan

6 195 000 KR

2 Rok

62 Kvm

2 133 kr/mån

Våning 3

Varmt välkommen till denna ytterst trevliga bostad i hjärtat utav Birkastan.
Denna topprenoverade tvårummare med stora spröjsade fönster i sydväst badar i ljus.
Vi möts utav en blandad stil mellan modernt och industriellt. Bostaden är totalrenoverad 2017 då man även byggde ett socialt och exklusivt kök ifrån italienska Arredo3 som förövrigt övergår i samma stil med garderober i hall och sovrum. Bänkskivorna och stänkskyddet i det tåliga materialet Dekton Trilium ger en exklusiv touch samt knyter ihop den industriella känslan.
Från de sociala köket når ni ett stort trevligt sovrum som även det har stora spröjsade fönster och med bra förvaring. Det helkaklade badrummet med tvättmaskin och dess mörka golv och ljusa väggar där klinkerplattorna går upp på duschväggen skapar en lyxig känsla.
Från denna adress når du Birkastans hjärta och puls på bara några steg, samtidigt som du finner en härlig natur, vatten och trevliga promenadstråk bara runt hörnet. Måste upplevas! Välkommen hem

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow