SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Nordenflychtsvägen 62, vån 9, Kungsholmen / Hornsbergs Strand

4 795 000 KR

2 Rok

55 Kvm

1 758 kr/mån

Våning 9 av 13

Välkommen upp till våning 9 till denna moderna bostad med genomtänkta och påkostade materialval. Härlig solig balkong mot innergården. Öppen planlösning mellan matplats, vardagsrum och kök med praktisk snygg köksö. Stort härligt sovrum med bra förvaring i garderobsvägg. Lyxigt kök med specialbeställd inredning för Brf Etaget. Påkostat badrum med tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns gott om plats för ytterkläder i den platsbyggda garderoben. Föreningen Brf Etaget är välkänd med dess genomtänkta stil i hela huset, designprisvinnare i Swedish Design Awards 2018. Högst upp i huset finns en takterrass med fantastisk sjöutsikt och utsikt över området. Sol från morgon till kväll, bord & bänkar finns för firande av födelsedagar, lunch eller kaffepauser. Kök & grill för matlagning med vänner samt växter som ger en äkta trädgårdskänsla på taket. Ta hissen direkt ner till det stora garaget.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow