SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Mossbovägen 6, Åvestbo

1 095 000 KR

6 Rok

178 Kvm Boarea

100 Kvm Biarea

2657 Kvm Tomtarea

OBS- ACCEPTERAT PRIS:1.095.000:- I lugnt, vackert, lantligt och grönskande läge erbjuds nu möjlighet att överta denna rejäla och rustika BESIKTADE 2 plans-villa med hel källare samt stor komplementbyggnad med bl.a garage i Åvestbo. Detta är en familjevilla med stor tomt & gott utrymme. Härlig rymd, mycket förvaring & bra separering mellan de sociala och privata ytorna. Tre uteplatser i olika väderstreck & underbar trädgårdstomt ger plats för njutning under sköna dagar. Totalt 6 rum och kök plus källare med gillestuga och många andra utrymmen. Uppvärmning genom effektiv och ekonomisk bergvärme via ett vattenburet system. Bostaden är i gott skick med äldre standard och hög retrofaktor. Här kan den nye ägaren flytta in direkt och stegvis förädla och renovera efter eget önskemål och smak. Här bor man avslappnat och fritt med närhet till natur och kultur men ändå endast en kort färd till Fagerstas centrum med butiker restauranger och service.Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow