SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Nacka

Mjölnarvägen 18, 9 tr, Kvarnholmen

5 500 000 KR

2.5 Rok

85 Kvm

3 244 kr/mån

Våning 9 av 10

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till en ytterst välplanerad lägenhet med fantastisk utsikt mot vattnet och ut över Djurgården. Rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartierna gör att bostaden upplevs ljus och rymlig. Öppen och social planlösning mellan köket och vardagsrummet. Rymligt vardagsrum med plats för större matbord, soffgrupp, förvaring eller annan önskvärd möblering. Stilfullt kök i vitt med bänkskiva i mörk sten och vitt kakel ovan arbetsbänk. Gott om förvaring i form av över och underskåp samt utrustat med hel kyl och frys, ugn, micro och spishäll. Gott om förvaring i form av större klädkammar i anslutning till sovrummet. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord eller annan möblemang. Arbetshörna med fönster mot vardagsrummet, plats för skrivbord, fåtölj och förvaring som enkelt kan göras om till sovrum. Äkta och välskött förening som äger marken. Föreningen har ett gemensamt gym bastu och ett garage.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow