SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Maria Prästgårdsgata 1A, 3tr, Södermalm

3 750 000 KR

1 Rok

41 Kvm

2 166 kr/mån

Våning 3 av 5

Ytterst välplanerad etta med absolut toppläge på Södermalm. Beläget i ett lugnt och idylliskt område på en återvändsgata. Högt upp i huset med fantastisk utsikt över takåsarna samt insynsskyddat läge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet, stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp i sydvästläge. Gott om plats för matbord, soffgrupp, dubbelsäng samt övrig möblering. Fräscht renoverat (2019) helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork med värmefunktion. Bostaden har generöst med förvaring i form av två stora garderober. Rymlig hall med gott om plats för avhängningsmöjligheter samt plats för skrivbord eller annan önskvärd möblering. Äkta och stabil förening som äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow