SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Norrköping

Måbärsstigen 4, Graversfors, Åby, Norrköping

745 000 KR

3 Rok

42 Kvm Boarea

1339 Kvm Tomtarea

Drömmen om den röda stugan där i skogsbrynet kan bli Din verklighet! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva detta otroligt charmiga fritidsboende med ytterst lättskött naturtomt i Åby, nära Norrköping och endast dryga 90 minuter från Stockholms innerstad! På tomten finns idag två st byggnader såsom huvudhuset och en gäststugan. Huvudbyggnaden är på 3 rum och kök och har braskamin i gjutjärn. Gästhuset är med ett rum samt sovloft. Allt med naturens egna skafferi helt inpå husknuten. Promenadavstånd till att bada i närbelägna sjön Kvartsgölen. Husen är av enkel äldre standard men välhållna & med ett stort mått av charm. Här kan du skapa din enkla oas eller till en rimlig kostnad renovera till det skick och uppdaterad standard du själv önskar så denna slumrande pärla åter skiner i all sin prakt. Kommunalt vatten & avlopp finns förberett till tomtgränsen och fiber finns i området att ansluta sig till om man så önskar. Fastigheten ligger ostört och privat men ändå med grannar inom bekvämt och tryggt avstånd. Området är idag mixat befolkningsmässigt med både permanent och fritidsboende. En vistelser här präglas av ett påtagligt lugn och naturens helande harmoni.
-Det som i sanningens namn är äkta livskvalitet!
Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow