SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Lundagatan 36B

2 450 000 KR

1 Rok

24.5 Kvm

1 374 kr/mån

Våning 2

Varmt välkomna till denna välplanerade etta med absolut toppläge på Södermalm med närhet till tunnelbana, grönska och butiker. Ljus och välkomnande bostad, rikligt med ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet.
I allrummet finns det plats för matbord, soffgrupp samt dubbelsäng eller övrig önskvärd möblering. Stilfullt kök med bra förvaring och arbetsyta, utrustat med gasspis, ugn samt kyl och frys. Helkaklat badrum i vitt. Utrustat med dusch, handfat med underliggande kommod samt spegelskåp. Bra med förvaring i bostaden i form av större garderobsektion med spegeldörrar samt generösa avhängningsmöjligheter i den välkomnande hallen. Välskött och äkta förening som äger marken och har en väldigt låg belåning. Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow