SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Nacka

Lovisedalsvägen 172, Älta, Nacka

1 395 000 KR

1 Rok

28 Kvm

2 219 kr/mån

Våning 1 ÖG av 4

SÄNKT PRIS!
Unikt tillfälle -Snabbt tillträde möjligt! Välkommen till denna stilrena och rymliga 1 rok om 28 kvm med skandinavisk hotellkjänsla på Lovisedalsvägen 172A. Bostaden är belägen i ett attraktivt nyare område nära alla bekvämligheter och kollektivtrafik. Bostaden erbjuder bekvämligheter såsom ett rymligt allrum och en fantastisk balkong där man har generöst med utrymme för balkongmöbler. Missa inte chansen att äga denna pärla. Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow