SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Sigtuna

Kung Olofs väg 24, Sigtuna / Munkholmen

12 500 000 KR

6 Rok

40 Kvm Boarea

24 Kvm Biarea

1515 Kvm Tomtarea

Makalöst soldränkt tomt i sydvästläge, insynsskyddad med närhet till vatten med magisk sjöutsikt på populära Munkholmen i Sigtuna. Fantastiskt boende med två bostadshus. Huvudbyggnaden uppfört i modern stil på två plan med stora fönsterpartier mot vattnet med underbar utsikt omfattar en totalyta om 196kvm, stor härlig tomt om 1515kvm samt parkeringsyta för flera fordon. Utöver villan finns ett gästhus fullt utrustat med härlig balkong på tomten om 40kvm. Uthyrningsmöjlighet alt perfekt som generationsboende eller som gästhus med egen parkeringsplats. Detta boende måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow