SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Katarina Bangata 79, 3 tr, Södermalm

3 500 000 KR

1 Rok

33 Kvm

273 kr/mån

Våning 4 av 8

*FRI ANDRAHANDSUTHYRNING ACCEPTERAS - MYCKET LÅG AVGIFT - GARAGE I HUSET* Välkommen till en nyproducerad toppmodern etta med genomgående hög standard från 2020 med mycket låg avgift om endast 273 kr i månaden. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som ger goda ytor för umgänge och samvaro. Lättmöblerat vardagsrum med sovalkov där det finns rymligt med plats för en soffgrupp och en matgrupp för 4 personer samt en dubbelsäng. Välplanerat kök i en stilsäker interiör med full maskinell utrustning. Helkaklat och påkostat badrum försett med dusch och bekvämt utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till sist en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsmöjligheter i garderober. För extern förvaring finns nyttjanderätt till ett förråd på samma våningsplan. För medlemmarna finns en innergård, cykelförvaring och en takterrass med en fantastik utsikt över Stockholm. Här bor man med närhet till både vatten och grönskande parker.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow