SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Ekerö

Kaggeholm 21, Ekerö / Kaggeholms Slott

9 500 000 KR

6 Rok

173 Kvm Boarea

72 Kvm Biarea

1079 Kvm Tomtarea

Nu erbjuds möjligheten att bo i en nyrenoverad villa med fantastiskt strandläge och naturnära idyll på Kaggeholm Ekerö. Nyrenoverad villa byggår 1967 kommer färdigställas till sommaren 2024. Friköpt hus om totalyta om 245kvm med tomt om 1079kvm för Villa Sjöhöjden 1. Huset erbjuder påkostade materialval och genomtänkta detaljer för en modern känsla där villan får ett helt nytt liv i en exklusiv design. Njut av soldränkt tomt med fantastisk sjöutsikt och en alldeles egen båtplats ca 100m från din villa ingår när du köper hus på Sjöhöjden. Villan har öppna sociala ytor, stora terrasser, öppen spis och generösa glaspartier som skapar den när känslan av att leva nära naturen. Samt tillval som pool, solceller och elbilsladdare erbjuds.

Tänk dig att bo i nära samspel med naturen och Mälarens vatten som inbjuder till morgondopp på sommaren, vinterbad och skridskois på vintern. Stjärnklara nätter och frisk luft. Samtidigt finns staden inom räckhåll. Det finns gott om sportaktiviteter på Kaggeholm för de aktiva. Det finns nybyggda padelbanor som ligger i en vacker slottsmiljö. Det finns en singelbana och två dubbelbanor. Kaggeholm har också en nio håls discgolfbana, fotbollsplan, boulebana, och beachvolleybollplan. Är du grillsugen så är du välkommen att nyttja någon av grillplatserna. De ligger alla precis vid vattnet. När Kaggeholms strandbistro har öppet finns det även brädspel och käpphästar att låna. Ett stenkast nedanför finns en perfekt strand att bygga strandslott på. Tillgång till brygga, strand och egen båtplats. Välkommen till ett underbart boende nära vatten och natur i en vacker Slottsmiljö.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow