SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

John Bergs Plan 2, 3 tr, Kungsholmen

6 500 000 KR

3 Rok

64 Kvm

3 260 kr/mån

Våning 3 av 6

Välkommen till denna bostad på Kungsholmens högsta punkt med underbar utsikt över Stockholm. Vacker gaveltrea högt upp i huset med solig balkong i söderläge. Solid förening med god ekonomi och väldigt låg belåning om 2494kr/kvm. Lägenhetens 64 välplanerade kvadratmeter erbjuder genomgående vackra detaljer som bevarad 30-talscharm med fint genomgående parkettgolv, ljusa väggar och moderna inslag. Bostaden har en generös takhöjd med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, en smart arbetsplats för hemmakontoret och nytt kök från 2022. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor, underbart ljusinsläpp utan insyn och nära till allt man behöver i vardagen.

Detta boende är verkligen något utöver det vanliga och måste upplevas på plats.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow