SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Inedalsgatan 15, Kungsholmen

4 350 000 KR

2 Rok

35 Kvm Boarea

5 Kvm Biarea

2 447 kr/mån

Våning 6

Uthyrning i andra hand och juridisk person ok vilket är mycket ovanligt!

Exklusivt vindsetage om totalt 40 kvm högst upp i huset med utsikt över stadens takåsar i det mycket attraktiva konceptboendet 15/20.

Huset har en hotellkänsla där de boende har alla bekvämligheter såsom gym, ett "second livingroom" med kök som man kan hyra för större sällskap och en prisbelönt innergård med öppen spis.

Lägenheten har en exklusiv och påkostad design med ett eget privat del på övre plan och social del på nedre plan. Med uthyrning i andra hand samt möjlighet till juridisk person som köpare gör detta till ett exceptionellt hem i Stockholms mest pulserande kvarter.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow