SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Holländargatan 31, Vasastan

5 900 000 KR

2 Rok

50 Kvm

2 570 kr/mån

Våning 2 av 5

Absolut toppläge i centrala Vasastan. Ytterst välplanerad tvåa med en möblerbar balkong och en fransk balkong, båda är belägna mot två olika gårdar i lugnt och tyst läge. Lägenheten är genomgående med ljusinsläpp från två olika väderstreck vilket ger rikligt med ljus från de eleganta fönsterpartierna. Vackra trägolv i original samt fiskbensmönstrat ekparkett. Rymligt vardagsrum med högt i tak ca 3 m, plats för matbord, soffgrupp eller annan önskvärd möblering. Från sovrummet nås den stora balkongen med plats för utemöbler och växter. Bostaden har gott om förvaring med flertalet garderober. Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och som äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow