SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Högalidsgatan 38A, 2,5 tr, Södermalm / Högalid

5 250 000 KR

2 Rok

48 Kvm

2 318 kr/mån

Våning 2,5 av 6

Välkommen till denna magnifika bostad i gårdsläge anno 1913 högt upp i huset med balkong mot den grönskande innergården i förening med låg belåning om 1830kr/kvm och god ekonomi. Med bästa tänkbara läge mitt emot Högalidskyrkan finner ni denna totalrenoverade tvåa om 48 välplanerade kvadratmeter. Genomgående vackra detaljer med bevarad tidsenlig charm som genomgående ljusa trägolv, vackra profilerade snickerier och dörrar i original som möter det moderna i samspel när det är som bäst. Hög takhöjd, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp från två väderstreck. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor med ett kök i högsta klass och en underbar solig balkong med utsikt mot innergården. Alla tänkbara bekvämligheter såsom god förvaring, badrum, samt diskmaskin i köket. Genomtänkt bostad som har renoveras med noggrannhet och påkostade materialval. Denna lägenhet är verkligen något utöver det vanliga. Måste upplevas på plats.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow