SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Högalidsgatan 38A 1,5 tr, Södermalm

4 995 000 KR

2 Rok

47 Kvm

2 169 kr/mån

Våning 1,5 av 6

Välkommen till denna magnifika bostad med vacker sekelskiftets charm i gårdsläge anno 1913. Med balkong mot den grönskande innergården i förening med låg belåning om 1830kr/kvm och god ekonomi. Bästa tänkbara läge mitt emot Högalidskyrkan finner ni denna fantastiska tvåa om 47 välplanerade kvadratmeter. Genomgående smakfulla detaljer med bevarad tidsenlig charm som genomgående ljusa trägolv, vackra profilerade snickerier och dörrar i original. Hög takhöjd, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp från två väderstreck. Här bor du med allt du kan önska dig i form av härligt kök och vackert vardagsrum med utgång till bostadens underbara balkong med utsikt mot innergården. Alla tänkbara bekvämligheter såsom god förvaring, separat kök och vardagsrum samt diskmaskin i köket. Denna lägenhet är verkligen något utöver det vanliga. Måste upplevas på plats.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow