SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Hedenströms väg 20, Tollare

3 995 000 KR

3 Rok

75 Kvm

3 844 kr/mån

Våning 2

Välkommen till denna synnerligen välplanerade lägenhet i mycket gott skick färdigställd år 2016. Detta boende har allt man kan begära av en riktigt bra trea. En genomgående och öppen planlösning med stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum samt ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Två stora sovrum, dubbla balkonger samt rymligt och fräscht badrum. Överallt högkvalitativa materialval samt ljust målade väggar och välbevarat ekparkettgolv. Lediga platser i garage finns! Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow