SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Hanna Rydhs gata 20, 3tr, Fruängen

2 495 000 KR

2 Rok

62.5 Kvm

3 995 kr/mån

Våning 3 av 3

Äntligen saluförs denna ytoptimerade och fräscha 2,5-rummare högst upp i huset på väldigt populära Hanna Rydhs gata! Bostaden har delats av för att få fler sovdelar men kan med enkelhet återställas till original planlösning.
Stor inglasad insynsskyddad balkong i syd-/östläge, vilket ger bostaden ett extra rum på sommaren. Lågt belånad äkta förening med väldigt stora dolda tillgångar. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow