SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Grevgatan 51, Östermalm

3 495 000 KR

1 Rok

33 Kvm

1 945 kr/mån

Våning 0,5 av 5

Varmt välkomna till detta mycket fina boende med egen utgång till uteplats med motordriven markis och utebelysning samt en välskött gård! På gården finns även grillmöjligheter och gott om sittplatser för större sällskap. Bostaden erbjuder flertalet charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår såsom stort fönsterparti med spröjs och fiskbensparkett. Lägenheten är smart planerad med separat arbetskök, sovalkov samt gott om förvaring. Både köket och badrummet är smakfullt renoverat och av hög standard. Samtliga handtag och strömbrytare är från Buster and punch.

Föreningen är stabil med god ekonomi, en låg belåningsgrad och har garage i huset. Här bor ni på en av Stockholms mest attraktiva gator med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Här är gatorna fulla av butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Daphnes, Broms och Spanjorskan. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow