SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Granitvägen 9, Meling, Västanfors

995 000 KR

5 Rok

108 Kvm Boarea

45 Kvm Biarea

792 Kvm Tomtarea

Lugnt och lättskött villaliv i ett av stadens trevligaste villakvarter och möjlighet att ekonomiskt rimligt fixa & skapa ett hem just efter dina drömmar och önskemål. Just nu är den unika möjligheten Din! Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva denna BESIKTADE enplansvilla i Meling om 5 RoK plus sammanhängande kombinerat garage/tvättstuga & hobbyrum och grönskande härlig avskild trädgård för lata dagar och sann livskvalitet. Allt med högsta potential att med viss renovering åter bli en glimrande vit juvel utmed den trevliga gatan. Villans smakfulla och mycket praktiska utformning gör den lika funktionell och passande oavsett ålder eller familjesituation för sin ägare. Väl tilltagna ytor överallt och flödande ljus från de många fönsterpartierna ger en påtaglig känsla av rymd & hemmet känns betydligt större än de officiella siffrorna. Omgående tillträde är möjligt! Ta chansen -låt detta bli Ditt egna "hemma på min gata i stan..." Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow