SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fyrverkarbacken 25, 9 tr, Kungsholmen

4 695 000 KR

2 Rok

55 Kvm

4 526 kr/mån

Våning 9 av 15

Välkomna till denna ljuvliga bostad om 55 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående stiliga och bevarade detaljer som har restaureras och renoveras genom åren med respekt, tanke och omsorg för att bevara tidsenlig charm. Högt upp i huset finner ni denna lägenhet med storslagen panoramavy över Stockholm, Riddarfjärden och Västerbron från bostadens balkong och samtliga fönster. Här finns fantastiska möjligheter att skapa ett unikt och vackert boende. Spektakulär och bevarad bostad som sällan saluförs. Här finns möjligheter att göra om bostaden med olika alternativ på planlösning efter eget tycke och smak. Måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow