SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Furusundsgatan 6, 4 tr, Gärdet

2 295 000 KR

1 Rok

24 Kvm

1 985 kr/mån

Våning 4 av 5

Ytterst välplanerad etta med absolut toppläge på Gärdet! Lägenheten är belägen högt upp i huset med fantastisk utsikt över takåsar och grönska. I vardagsrummet finns det plats för matbord, soffgrupp samt övrig önskvärd möblering. Trivsam och charmig sovalkov med plats för säng och sängbord. Köket har en social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Generöst med ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och fritt insynsskyddat läge. Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Gemensam takterrass med fantastisk panoramautsikt samt gym finns för föreningens medlemmar att nyttja.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow