SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fatburs Kvarngata 7, Södermalm

3 995 000 KR

2 Rok

57.5 Kvm

5 419 kr/mån

Våning 1 av 7

Ytterst välplanerad lägenhet med stor balkong i söderläge. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som är belägna i två väderstreck. Plats för matbord, soffgrupp eller annan önskvärd möblering i vardagsrummet. Välkomnande hall med gott om plats för avhägning och förvaring. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Stilrent och helrenoverat (2022) badrum, utrustat med spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare kommod samt tak och handdusch. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow