SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Norrtälje

Fasternavägen 396, Tomt 5, Gottröra -Håsta

650 000 KR

2342 Kvm

Unik möjlighet att skapa sin egna boendedöm! Mitt i underbara Roslagen och natursköna Håsta, nära Gottröra erbjuds nu totalt 5 stycken villatomter mellan 1.334- 2.392 kvm tomtareal. redo att förädlas till lika många drömhem. Förhandsbesked finns. Ett boende här innebär lantligt lugn med naturens behagliga scenerier utanför fönstret, men samtidigt på behändigt pendlingsavstånd till såväl Norrtälje, Rimbo, Uppsala , Arlanda och Stockholm. Passa på och boka just Er favorittomt omgående, först till kvarn gäller. Goda kommunikationer och nära till butiker, skolor och service. Måste upplevas. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow