SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Essinge Brogata 15, 2 tr, Lilla Essingen

2 850 000 KR

2 Rok

36 Kvm

3 120 kr/mån

Våning 2 av 6

Ytterst välplanerad tvåa som nyligen genomgått ett stambyte belägen nära vatten och natur med absolut toppläge på Lilla Essingen. Stora fönsterpartier och en rymlig balkong i soligt västerläge som ger rikligt med ljusinsläpp och möjlighet till en trivsam utemiljö. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar en rymlig känsla i bostaden. I vardagsrummet finns det plats för större matgrupp och soffgrupp eller annan önskvärd möblemang. Välutrustat kök med diskmaskin och gott om förvaring och arbetsyta samt en trevlig köksbar med sittplats. Lägenheten har gott om förvaring i form av garderobssektion med spegelskjutdörrar i hallen samt garderob i vardagsrummet. Föreningen har en fantastisk takterrass med en magisk utsikt över vattnet och i det bästa solläget som medlemmarna får nyttja. Äkta förening med god ekonomi som har en låg belåning på 1 774 kr/kvm. Här bor du på charmiga Lilla Essingen med närhet till all tänkbar service, flertalet restauranger och caféer, mysiga promenadstråk, badplatser och kommunikationer.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow