SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Ekerö

Domherrevägen 7B, Ekerö / Älvnäs

7 595 000 KR

6 Rok

180 Kvm Boarea

904 Kvm Tomtarea

Välkommen till en eftertraktad villa med sjöutsikt, solig tomt & ca 100 m till egen båtplats i populära Älvnäs på Ekerö. Detta underbara boende disponerar totalt 180 kvm och tomt om 904 kvm. Här finns allt som man kan önska sig som generöst trädäck, fristående hus som kan användas som kontor eller gästhus, en alldeles egen båtplats och en underbar grönskande trädgård. Här njuter vi av ett familjehus med påkostade materialval och en tanke att leva ett liv med härliga bekvämligheter. Här finns det mesta man kan önska sig såsom fyra sovrum, två badrum, bastu, tvättstuga, stort kök med fina materialval och bra matplats. Vardagsrum både på entréplan och nedre plan med härligt ljus genom stora fönsterpartier & mysig braskamin. Flertal altandörrar mot altan och trädgård ger bostaden en flytande känsla av inne och ute. Bra parkeringsyta framför huset med elbilsladdare samt gott om förrådsutrymmen.

Här bor ni med direktnärhet till Mälarens vatten med båtbryggor, badrocksavstånd till Busvikens omtyckta badplats och till vackra naturområden. Det finns även en fantastisk lekpark på gångavstånd, bouelbana och nybyggt utegym. Vintertid plogas det upp en skridskobana vid Tranholmsviken. Goda kommunikationer med buss. Eller varför inte testa den nya el färjan Candela från 1 juli 2024 som ska ta 25 min till Stockholms stadshus från Ekerö Centrum.

Detta boende måste upplevas på plats.

Välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow