SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Charlottenburgsvägen 28, Råsunda

3 195 000 KR

2 Rok

38.5 Kvm

2 229 kr/mån

Våning 3 av 3

Välkommen till denna ljusa och välplanerade gaveltvåa med attraktivt läge högst upp i huset med balkong. Här bor ni i på höjden på lugna Charlottenburgsvägen i populära Råsunda som är en stadsdel i ständig rörelse. Här erbjuds det mesta, allt ifrån mysiga kaféer, restauranger, fina naturområden samt goda kommunikationer till Stockholms city samt grannkommunerna. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och ett fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna med vacker fiskbensmönstrad ekparkett som förgyller golvet i lägenheten. Skuldfri, trivsam och välskött äkta förening som äger marken och har gjort stora renoveringar med låg avgift.
Måste upplevas på plats! Välkommen på visning.

Fastighetsmäklare

Fastighetsmäklare

Emelie Bergström

073-414 22 44

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow