Stockholm

Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan

1 195 000 KR

1 Rok

17 Kvm

2 555 kr/mån

Våning 4 av 4

Unikt koncept -Köp bostadsrätt i hotell! Underbar hotellägenhet högst upp i huset. Juridisk person accepteras! Här erbjuds en unik möjlighet till investering & chans till god löpande avkastning, och samtidigt ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga och välplanerade kompletta compactliving-bostad ligger högt placerad mot grönområde i populära Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept. Du checkar själv in och ut när du behöver bo, och när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. All möblering & husgeråd ingår i köpet, så det är bara att flytta in. Kontakta mäklaren för mer info. Måste ses. Välkommen.

Beskrivning

Bostaden

Juridisk person accepteras! Mycket trevlig lägenhet där allt det nödvändiga får plats. Rum med  två stora panoramafönster, rejäl köksdel, matplats, kyl med frysfack, micro, diskmaskin och vattenkokare. Platsbyggd skrivbordsdel och garderob samt sovdel med säng. Stort helkaklat badrum med duschplats. Lägenheten präglas av en stilren skandinavisk design. Som ett eget hotellrum där du även kan hyra ut fritt via hotelloperatören i huset när du själv inte är incheckad.

Ett perfekt koncept för investeraren, företaget, företagaren, eller deltidspendlaren.

På hotelldelen har du i nuläget tillgång till full hotellservice. Varje dag serveras frukost och middag och i lobbyn finns en trevlig bar. Hotellet är i gott skick och har genomgått flera renoveringar. I fastigheten finns gemensam uteplats med utemöbler och grill. I fastigheten finns även tvättstuga, konferensrum, bar, restaurang och ett gym samt bastu. Möjligheten finns att hyra ett extra förråd i källaren. Hotellet tillhandahåller sängkläder och handdukar veckovis. Under uthyrning sköter hotellet bäddning och städning, både när du lämnar för uthyrning och innan du kommer hem igen. Personlig service finns tillgänglig dygnet runt. En upphandling av hotelldriften har skett och till följd av det kommer ett skifte av hotelloperatör ske per den 1/1-2022. I samband med det så genomförs en del förändringsarbete i hotelldlrift och koncept. Detta i syfte att ytterligare trimma konceptet och möjliggöra en långsiktig ytterligare förhöjd lönsamhet för medlemmarna vid rumsuthyrning. Allt detta arbete görs i nära samarbete mellan bostadsrättsföreningens styrelse och den tillträdande hotelloperatören


En avgift på 170 kr exkl moms införs för extra städ och nytvättade sängkläder/handdukar vid egen incheckning, alltså då du som ägare själv kommer för att Du ska nyttja lägenheten i eget syfte, och den således inte är ute på kommersiell uthyrning.

Eget sammanhållet användande beviljas med max 90 dagar, med möjlighet till förlängning ytterligare 60 dagar. alltså maximalt 150 dagar per kalenderår.

Mer info om förening och fastighet finns på www.brfaparthotel.se samt i de bifogade dokumenten.

Område

Ett populärt område med goda kommunikationer. Stockholm City ligger endast 12 minuter från Telefonplans tunnelbanestation som ligger ett par minuter från bostaden. I närheten av lägenheten finns även busshållplats. Området trafikeras av ett flertal busslinjer. Invid tunnelbanan ligger Hemköp. På promenadavstånd finns Västberga handelsplats med ett flertal butiker. Området är även känt för sina många populära restauranger såsom Restaurang Landet, Söderbergs bageri, Svenska sushiköket och Svenska hamburgerköket. Med en kort promenad når man Vinterviken med badplatser, restaurang och fritidsaktiviteter. Även mysiga Svandammsparken ligger ett stenkast från bostaden. I Liljeholmens centrum finns en stor galleria med gott om utbud av affärer och restauranger. Hotellet erbjuder att kostnadsfritt låna cyklar från cykelpoolen. Mer att läsa om konceptet samt föreningen finns på: www.brfaparthotel.se

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Cedergrensvägen 16

 • Postnummer

  126 36

 • Rum

  1 rum och pentry

 • Byggnadsår

  1968

 • Fönster

  3-glas

 • Lägenhetsnummer

  414

 • Våning

  4 av 4

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Allmänt skick

  Normalt

 • Avgift

  2 555 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Drifttillägg. Värme, V/A, Kabel-TV, Bredband, Sophantering

 • Andelstal, ägande

  0.0095590%

 • Andelstal, förening

  0.95586%

 • Pantsättningsavgift

  476 kr/pantbrev

 • Pantsättningsavgift

  1190 kr

Förening

 • Förening

  Brf ApartHotel Attaché

 • Org.nr

  769627-1993

Storlek

 • Boarea

  17 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Cedergrens Väg 16 01
Cedergrens Väg 16 04
Telefonplansvagen 16 1372 15857953
Cedergrens Väg 16 02
Cedergrens Väg 16 03

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow